Recent Images


Proiect De Lectie Fractii Ordinare

Microsoft word 03 opritoiudaciana plclasa3fractiidoc author. Profesorul cere elevilor sa enunte regulile de comparare de calcul etc pe baza carora se rezolva fiecare aplicatie de pe fisa de lucru.

proiect de lectie fractii ordinare informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele proiect de lectie fractii ordinare folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

Fractii Zecimale Fractii Zecimale Periodice Transformari Fractii Zecimale Fractii Zecimale Periodice Transformari

Matematică v mediu predare.

Proiect de lectie fractii ordinare. Prin amplificarea unei fractii se obtine o fractie echivalenta cu cea data. Proiect inmultirea frac zecdoc. Cum se compara numerele zecimale.

Comunitatea intuitext cont nou. Plan de lectiefise de lucru pentru operatii cu fractii ordinare 1. Proiect de lectie inmultirea fractiilor zecimale concurs.

Proiect de lec ție clasa a iii a a. Proprietati aducerea la acelasi numitor operații cu numere raționaleadunarea suma a doua numere raționale mn și ab este data de fracția mbmanb. Ii profesorul propune rezolvarea exerciţiului 9 de pe fişa de lucru şi numeşte un elev care rezolvă acest exerciţiu la tablă.

Fișe de lucru tablete de glucoză 6 portocale 4 piese lego 8 mărțișoare 5 fluturași de tenis cartonașe cu fracții jetoane. In continuare profesorul indruma si ajuta elevii la rezolvarea exercitiilor propuse pe fisa de lucru numeste elevii care ies la tabla si rezolva exercitiile. A amplifica o fractie cu un numar natural diferit de zero inseamna a inmulti atat numaratorul cat si numitorul cu acel numar.

23 februarie 2009 2034. Proiect de lecţie obiectul. Amplificarea simplificarea scoatereaintroducerea intregilor amplificarea fractiilor ordinare definitie.

Galerie imagini clic pentru zoom. Fractii ordinare fractii echiunitare fractii subunitare fractii supraunitare fractie ireductibila fractie reductibila numerator numitor zecimala matematica mai usoara matematica mai usoara este un blog de matematică mai exact un blog despre cele mai uşoare metode de a învăţa matematica. Titlul lecţiei şi obiectivele anunţ titlul lecţiei şi obiectivele urmărite.

I împarte fişele de lucru şi propune grupelor să rezolve exerciţiile de la 1 la 5 fiecare grupă câte un exerciţiu. Fractii echivalente numarator fractii ireductibile citire scriere reprezentari frac ii subunitare frac ii echiunitare frac ii supraunitare amplificarea simplificarea ordinare numitor iii. La final ficare grupă va prezenta rezolvarea la tablă.

Adunarea si scaderea fractiior ordinare. Proiect de lectie cu patru fise de lucru cuprinzand exercitii pe doua nivele iesind putin din programa clasei a v a perfecte pentru clasa a vi a. Patrimoniul uitat secţiunea proiecte.

Plan de lectiefise de lucru pentru operatii cu fractii ordinare 1. Un proiect adaptat noilor cerinte cu toate etapele lectiei. A vi a b.

Pentru a putea aduna doua sau mai multe numere rationale fractii ordinare trebuie sa aducem fractiile la acelasi numitor.

A4a Predare Fractii A4a Predare Fractii

Blog Elevii Cu Ces O Activitate La Disciplina Matematică Iteach Blog Elevii Cu Ces O Activitate La Disciplina Matematică Iteach

Metodică Archives Pentagonia Metodică Archives Pentagonia

0 17 01 2013 Simplificare Si Amplificare Docx 0 17 01 2013 Simplificare Si Amplificare Docx

39673221 Fractii Caiet De Lucru Pentru Clasa A V A 39673221 Fractii Caiet De Lucru Pentru Clasa A V A

Plan De Lecoptional5 8 Web View2 Verificarea Temei Verific Plan De Lecoptional5 8 Web View2 Verificarea Temei Verific

Proiect Didactic Fracii Ordinare A V A Profesor Dorela Proiect Didactic Fracii Ordinare A V A Profesor Dorela

Proiect Didactic De Lunga Durata Proiect Didactic De Lunga Durata

Matematică Manual Pentru Clasa A V A Editura Sigma Matematică Manual Pentru Clasa A V A Editura Sigma

Proiect Operatii Fractii Zecimale 276221 Graduo Proiect Operatii Fractii Zecimale 276221 Graduo

Proiect Didactic Proiect Didactic

Inmulțirea și Impărțirea Fracțiilor Ordinare Puteri Exerciții Inmulțirea și Impărțirea Fracțiilor Ordinare Puteri Exerciții

39673221 Fractii Caiet De Lucru Pentru Clasa A V A 39673221 Fractii Caiet De Lucru Pentru Clasa A V A

Exercitii Rezolvate Ecuatii Simple Exercitii Rezolvate Ecuatii Simple

Mathpdr Prispevky Facebook Mathpdr Prispevky Facebook

Proiect Did Fractii Rusu V Proiect Did Fractii Rusu V

Clasa A 5 A Operatii Cu Fractii Zecimale D2nvvo6350nk Clasa A 5 A Operatii Cu Fractii Zecimale D2nvvo6350nk

Proiect Didactic Proiect Didactic

Proiect De Lectie Operatii Cu Fractii Zecimale Proiect De Lectie Operatii Cu Fractii Zecimale

Proiect De Lectie Clasa 5 Operatii Cu Fractii Zecimale Pdf Proiect De Lectie Clasa 5 Operatii Cu Fractii Zecimale Pdf

Fractii Zecimale Fractii Zecimale Periodice Transformari Fractii Zecimale Fractii Zecimale Periodice Transformari