Recent Images


Lectia Karmica A Lui Saturn

Leul si casa a v a au o rezonanta regala asa ca. Orice individ are in trecutul lui karmic mai multe existente pe acest pamant conform teoriei reincarnarii.

lectia karmica a lui saturn informații importante sunt însoțite de fotografii și imagini HD provenite de pe toate site-urile web din lume. Pe această pagină avem și diverse imagini atractive în PNG, JPEG, JPG, BMP, GIF, WebP, TIFF, PSD, EPS, PCX, CDR, AI, logo, pictogramă, vector, alb-negru, transparent etc.

Vă mulțumim pentru vizită, nu uitați să marcați marcajele lectia karmica a lui saturn folosind Ctrl + D (PC) sau Comandă + D (macros). Dacă utilizați un telefon mobil, puteți utiliza și meniul paginii de salvare printr-un browser. Orice sistem de operare folosit fie Windows, Mac, iOS sau Android poate descărca imagini folosind butonul de descărcare.

49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica 49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica

Ne este dat sa traim experiente umane dintre cele mai diverse care sa ne ajute sa ne implinim menirea care ne a fost data.

Lectia karmica a lui saturn. Saturn prin tendintele ce le confera catre rezerva restrangere abtinere poate fi asimilat cu practica yoga asa cum india este asimilata cu capricornul. Considerat pazitorul karmei sau marele invatator saturn retrograd iti indica o repetare a karmei adica o lectie de viata pe care nu ai reusit deloc sa o aprofundezi in viata anterioara sau timp de mai multe vieti la rand. Lectia lui saturn in sagetator este una a tolerantei religioase si intelectuale dar si una a largirii viziunii pentru a cuprinde imaginea de ansamblu.

Latura intunecata a lui saturn este asociata cu restrangerea gradelor de libertate pesimismul obstacolele amanarile incercarile boala. In aceasta perioada este posibil sa va intelegeti mai greu cu copii saturn vrea sa intelegi nevoile reale ale acestora si datoria personala fata de ei. Lectia lui saturn aici are legatura si cu consolidarea increderii in propria persoana orice act de creatie are nevoie de un efort personal pe masura.

Semnificatia lui saturn retrograd in harta natala. Individul care influenţat de părerea celorlalţi a pornit o pe un drum care nu este al lui poate constata că în faţa lui încep să se închidă uşile. In unele vieti suntem femei in alte vieti suntem barbati in unele suntem bogati in altele saraci in unele murim foarte tineri in altele traim pana la varste.

Ti se potriveste teatrul sau artele in care poti crea obiecte folosindu ti mainile. Cel nascut cu saturn retrograd are parte de o continuitate a unei anumite lectii karmice pe care nu a inteles o in vietile anterioare. Saturn in capricorn aici saturn limiteaza drastic interesele materiale permitind concentrarea atentiei asupra obiectivelor economice sau asupra scopurilor pragmatice.

însă chiar dacă momentul este dificil saturn îi oferă de fapt o nouă şansă să îşi găsească drumul. Iar si iar i se preda aceeasi lectie adunand noi si noi experiente. Creativitatea te poate ajuta in orice domeniu si chiar poti face o cariera ajutandu te de aceasta.

Primele nivele in yoga yama nyama semnifica infranari abtineri si respectiv reguli de disciplina individuala codul moral si etic adica exact simbolismul lui saturn. Casa in care era amplasat la nastere indica lectia de viata esentiala pe care trebuie sa o intelegem si sa ne o insusim. Daca lectia de viata impusa de saturn retrograd va fi asimilata in aceasta viata atunci poate atinge un nivel de evolutie inalt.

Lectia karmica a lui 0. In acest caz nu lipseste nici un numar din nume ceea ce inseamna ca exista o constientizare a tuturor lectiilor asta nu inseamna ca viata va fi lipsita de dificultati sau probleme doar ca aceste probleme vor fi tratate cu un grad sporit de intelegere. Dar dupa ce vei invata lectia lui saturn il vei putea distinge foarte usor pe printul pe cal alb de un don joan.

49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica 49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica

Berbec Scorpion Si Karma Kudika Luna Plina In Scorpion Pe 18 Berbec Scorpion Si Karma Kudika Luna Plina In Scorpion Pe 18

Planetele Retrograde Planetele Retrograde

Aspecte Sinastrie D49o6rp91o49 Aspecte Sinastrie D49o6rp91o49

Astrologie Acvaria 2nv8w1y0p9lk Astrologie Acvaria 2nv8w1y0p9lk

Previziuni Despre Romania Lectia Karmica A Poporului Roman Previziuni Despre Romania Lectia Karmica A Poporului Roman

Scarlat Demetrescu Din Tainele Vietii Si Ale Universului Scarlat Demetrescu Din Tainele Vietii Si Ale Universului

Nodul Nord Si Lilith Nodul Nord Si Lilith

Sica Astrograma Karmica Pdf 1430o5d51v4j Sica Astrograma Karmica Pdf 1430o5d51v4j

Horoscop Special Saturn Romaniatv Net Mobi Horoscop Special Saturn Romaniatv Net Mobi

Planetele Retrograde Planetele Retrograde

49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica 49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica

Crimaldi Paulo Astrologia Karmica Crimaldi Paulo Astrologia Karmica

Laura Maria Ilea Intelesuri Din Noapte Laura Maria Ilea Intelesuri Din Noapte

Eclipsa De Luna In Balanta Lectia Echilibrului Pierdut Mady Zen Eclipsa De Luna In Balanta Lectia Echilibrului Pierdut Mady Zen

Codul Omega Blog Din Moldova Codul Omega Blog Din Moldova

49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica 49602138 Alexandru Nicolici Astrologia Karmica

Saturn Uranus Neptun Si Pluton Si Relatiile Karmice Saturn Uranus Neptun Si Pluton Si Relatiile Karmice

Eclipsa De Luna In Balanta Lectia Echilibrului Pierdut Mady Zen Eclipsa De Luna In Balanta Lectia Echilibrului Pierdut Mady Zen

Astrologie Relatii Si Planete Astrologie Relatii Si Planete

Aspecte Sinastrie D49o6rp91o49 Aspecte Sinastrie D49o6rp91o49